Vanaf 28 april 2024 is de nieuwsbrief op deze website te vinden. De app die ik al vele jaren gebruik om de nieuwsbrief te verzenden, erkent deze site opeens niet meer. En ik kom er niet uit om dat te veranderen.

Vandaar dat je de nieuwsbrief nu gewoon op Zantara’s Vision tegenkomt.
Met alle nieuwtjes over de sites van Zantara’s Vision en PSP (als daar nieuws over is)

De bedoeling is dat deze nieuwsbrief net zo vaak verschijnt als de oude. Houd deze pagina dus in de gaten.

Door het verwijderen van de nieuwsbrief app is de database van de oude nieuwsbrief met jullie namen en email adressen verwijderd. Ik heb geen kopie van het abonnee bestand. Alle abonnees zijn dus per 28 april 2024 automatisch uitgeschreven van de nieuwsbrief.

Een andere consequentie is dat het gedeelte van de oude nieuwsbrief “Over Zantara” komt te vervallen. Daarvoor is deze site te openbaar.

Met degene met wie ik regelmatig email contact heb, zal ik zeker dingen blijven delen.

cropped-ZV_aioog.png

Nieuwsbrieven

Klik op de link van een nieuwsbrief hieronder om naar de betreffende nieuwsbrief te gaan.

cropped-ZV_aioog.png
Zantara’s Vision
Via de vorige nieuwsbrief en via een poll op de website heb ik gevraagd of er nog interesse is in de sites. In de tussentijd heb ik toch maar een nieuwe stijl gemaakt, want ik was dat zoete roze echt zat. En als het maar voor even zou zijn, heb ik de lol van het ontwerpen gehad. Een look, met een ander oog, dat mijn visie symboliseert en een oudere dame op een scootmobiel. Want dat ben ik.
Inmiddels zijn er van de 27 stemmen die er zijn uitgebracht, twee van wie de site wel uit de lucht mag. Ik laat de poll nog even staan, maar het ziet er naar uit dat ik gewoon lekker doorga met Zantara’s Vision. Via de mail lees ik ook van mensen dat ze graag willen dat ZV blijft bestaan. Dus neem ik hier het besluit dat Zantara’s Vision blijft bestaan.
Wie zelf een PSP website heeft, zou die mijn banner willen aanpassen? Dank alvast!
Mail problemen

Ik maak voor mijn persoonlijke email ook gebruik van zantarasvision.nl. Van de week kon ik opeens geen kopie van een verzonden mail bewaren in de map “Verzonden items”. Ik heb me daar verder niet zo in verdiept, omdat er zoveel andere dingen spelen, op het moment.

Deze week kreeg ik opeens zo’n popup in mijn mailprogramma over authenticatie van de wachtwoorden van de email adressen die ik gebruik.

Om een lang verhaal korter te maken, ik heb mijn mail instellingen aangepast omdat mijn website provider instellingen had veranderd en opeens komen er op de drie adressen die ik via zantarasvision.nl gebruik, meer dan 100 mails binnen.
Blijkt dat ik al sinds half/eind maart geen emails meer van jullie kreeg.
Vandaar dat jullie vragen niet beantwoord werden en ik me begon af te vragen of er nog wel belangstelling voor PSP was.

Ik ga vanaf vandaag, zondag 28 april, zoveel mogelijk mails beantwoorden.

Zantara’s Share
Ik wilde gisteren Zantara’s Share weer eens bijwerken en toen bleek ik ineens een ander thema te hebben dan ik geïnstalleerd had en ik kon het oude thema niet meer terughalen. Ook waren er pagina’s verdwenen.
Ik heb gelijk besloten om deze gratis versie uit de lucht te halen en via zantarasvision.nl weer opnieuw te beginnen. Er zijn teveel beperkingen met een gratis site. De materialen heb ik nog en ik wil ook nieuwe toevoegen die met AI zijn gemaakt. Het begin is er inmiddels.
Kijk op zantarasvision.nl/share
PSP Foto en PSX
Ik heb het idee dat er niet zo heel veel belangstelling is voor foto bewerken met PSP of PSX (PhotoScape X). Er staat op die website ook een poll om te peilen of er nog interesse voor is. Is er weinig belangstelling, dan gaat die site binnenkort uit de lucht. Voor nu werk ik alleen de software bij en komt er geen nieuwe inhoud.
Als de site uit de lucht is en je wilt toch nog wat opzoeken, dan is er een versie bewaard via de Wayback Machine van het webarchief. De kopie van de site is gemaakt op 28.04.2024 en kun je HIER vinden. Via deze link kun je de complete site nog inzien, als de echte site uit de lucht is.
Het PSX YouTube kanaal blijft bestaan.
PSP Gids
Als PSP/PSP Foto uit de lucht gaat, komt er opeens een hoop webruimte vrij. Die wil ik gaan gebruiken om de PSP Gids ook van voorbeelden te voorzien, waar dat een uitleg kan verduidelijken.

Veranderingen

Kortom, er staan wat verandering op stapel. Maar nu eerst jullie mail beantwoorden.

Dat was het weer voor deze keer. Het was weer een heel verhaal. Tot de volgende nieuwsbrief.😁

Heb je vragen over iets wat je in de nieuwsbrief hebt gelezen?

Zoveel mensen hebben de nieuwsbrief gelezen

Loading