Contact

Vragen over PSP en insteekfilters kun je via onderstaand formulier stellen.

Je kunt het formulier ook gebruiken om een link te delen naar de uitwerking van een les die je op Zantara’s Vision hebt gemaakt. Jouw uitwerking van een les op Zantara’s Vision komt dan in de galerij op Zantara’s Share.

You can use the form below to ask a question about PSP or plugins. Please use the dropdown options to let me know which PSP and Windows version you use. Some problems with plugins are version related.

https://zantarasvision.nl/wp-content/uploads/2019/01/ZV_divider2019.jpg

Contactformulier

 

 

https://zantarasvision.nl/wp-content/uploads/2019/01/ZV_divider2019.jpg

Abonneren op de Nieuwsbrief

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, ga je ermee akkoord dat jouw naam en e-mailadres worden opgeslagen in een bestand.
De gegevens worden alleen gebruikt om de nieuwsbrief te kunnen verzenden. Jouw gegevens worden door Zantara nooit aan derden doorgegeven of voor commerciële doeleinden gebruikt. Indien je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, dan kun je je abonnement opzeggen via de link onderaan de laatste nieuwsbrief die je hebt ontvangen. Je gegevens worden dan diezelfde dag nog verwijderd en je krijgt hiervan bericht.

Door op de knop “Bevestig abonnement” hieronder te klikken, ga je akkoord met het bovenstaande.

Heb je een nieuw mailadres en wil je wel de nieuwsbrief blijven ontvangen? Stuur dan even een mailtje via het contact formulier en laat weten wat je nieuwe adres is. Ik wijzig dat dan in de abonneelijst en de volgende keer krijg je de nieuwsbrief op je nieuwe adres.

Aanmelden

Abonneer je op de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over deze site, PSP tips en nog veel meer.

Helaas kun je je NIET registreren met een YAHOO email adres, omdat dit door spammers wordt gebruikt.
Mijn excuses voor deze beperking.

De nieuwsbrief heeft inmiddels 253 abonnees

Reactie plaatsen

igor, Author at

Deze website maakt gebruik van het Disqus berichtensysteem. Onderaan elke pagina op deze website bestaat de mogelijkheid om een reactie toe te voegen. Elke reactie wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://zantarasvision.nl/contact/