ZV_nieuwsbrief
IMG_20210420_110237 (Klein)
Dag lieve lezers,

Het is lente!! De vroege lentebloemetjes zoals de sneeuwklok en de krokus zijn inmiddels uitgebloeid en het vrolijke geel van de narcissen begroet mij elke dag. Langzaam komt er een groen waas over de bomen en loopt mijn sering uit. Dit is echt mijn seizoen. We kunnen weer wat meer naar buiten en dan is de lockdown opeens minder erg (voor mij). Ik heb al een paar keer buiten gezeten, genietend van de voorjaarszon.

Over Zantara

Ach...het puttert gewoon voort.

De auto is weer glansrijk door de APK gekomen, zonder extra kosten. Dat is toch niet slecht voor een auto die 18 jaar oud is.
Tot vorig jaar was het altijd spannend of de auto goedgekeurd werd, want het is ons vervoer naar Engeland. Dat is vorig jaar niets geworden en dat wordt dit jaar ook niets. En volgend jaar is nog veel te ver weg. Als ik zie hoe gezondheid in een jaar kan veranderen (en dan heb ik het nog niet over gevaar voor corona), maak ik zeker nog geen plannetjes voor volgend jaar.

Ik ben weer actief geworden op een PSP forum. De meesten van jullie kennen het vast wel: Christmass PSP Forum
Ik heb me er in 2007 al geregistreerd, ben toen jaren actief geweest en daarna een aantal jaren niet meer. Mijn lidmaatschap is toen verwijderd. In 2012 heb ik me opnieuw geregistreerd, maar ben na een aantal jaren weer inactief geworden, maar nog wel lid.

Ik miste de gezelligheid van een forum, maar niet het verplicht moeten maken van lessen. Dat hoeft hier gelukkig ook niet. Er is nog maar een kleine kern over, maar dat is toch wel gezellig.

Ik vind het ook weer een uitdaging om lessen van anderen te maken, maar vind het gevaar ervan dat ik me, onbewust, laat beïnvloeden door een effect of techniek in mijn eigen creatieve lessen.

Gelukkig werk ik nu vooral met foto's en op het forum zijn creatieve lessen. Het mooie is dat ze de moeite hebben genomen om de lessen en materialen te bewaren van sites die nu helaas uit de lucht zijn.

Het houdt mij weer veel met PSP bezig en een gezellige bezigheid om op mijn oude laptopje op het terras te doen.

En voor de rest ben ik lekker in de tuin bezig. Ik houd dat maar een hele korte tijd vol, maar met elke dag een beetje kom ik toch een heel eind
ZV_banner2021
Twee nieuwe lessen deze keer! Klik op de afbeelding om naar de les te gaan
ZV_framingalotus
ZV_versies
Creatieve frameles:
Framing the Lotus
Techniek:
Het belang van meerdere PSP versies
ZV_pspgidsbanner2021
ZV_bannerZantarasShare2021
ZV_pspfotobanner2021
Pagina's bijgewerkt
Nieuw toegevoegd:
Fotoframes
ZV_fotoframe03042021e
Nieuw:
Scripts
ZV_scritpsuitwerking
ZV_bannerYoutube2021
Geen nieuwe lessen
ZV_banner2021
Blijf gezond en blijf verbonden.
Dat was het weer voor deze keer. Tot de volgende nieuwsbrief.
Laat me weten of er behoefte is aan nieuw, eigengemaakt materiaal en zo ja, welk materiaal. Ik ben geen tuber.
ZV_bannerforum2019
Deze nieuwsbrief heeft 271 abonnees