ZV_nieuwsbrief
ZV_catonahotplasticroof
Dag lieve lezers,

Onze kat heeft zijn plekje gevonden. Op het dak van het kleine schuurtje, waar hij via de afvalcontainer opspringt. In de schaduw of in de zon...hij komt zijn dagen wel door. Zo heeft hij ook een mooie uitkijkpost om de buurtkat in de gaten te houden.

Over Zantara

Wat gaan de dagen snel. Zondag is het al weer 1 augustus. De avonden worden al korter. Nou helpen al die regenwolken ook niet mee, maar het is toch ook heel langzaamaan korter daglicht.

Ik ben dagelijks met PSP bezig. Of ik maak lessen via het Christmass PSP forum, of ik schrijf er zelf nog een.

Ik werk nog steeds vanuit huis voor de organisatie waar ik als vrijwilligster werk. Maar de band met de organisatie wordt wel losser. Ik ben er in meer dan een jaar niet meer geweest. Een nadeel is ook dat de ruimte slecht te ventileren is. Normaal kun je in de zomer een ei bakken op de tafel, zo heet. Het enige raam dat open kan is een smal kantelraam. Er is geen rechtstreekse deur naar buiten. Dat vermijd ik liever. En ik ben niet de enige. Dat is hartstikke jammer, want voor de corona waren we een hele hechte club.

Het begon daarom toch wat te kriebelen om er ander vrijwilligerswerk bij te zoeken. Helaas zonder succes tot nu toe. Het voorlezen voor kinderen heb ik moeten laten gaan omdat ik te gevoelig ben voor lage bloedsuikers en ik kan dat niet voorkomen. Op zo'n moment kan ik alleen maar AA drink naar binnen werken, een halve jampot leeglepelen en Dextro's kauwen. Als de bloedsuikers echt laag raken, slaat de paniek toe. Dat kan ik ook niet voorkomen, dat is de overlevingsdrang om niet het bewustzijn te verliezen. Niet geschikt voor kleintjes, tijdens het voorlezen. Zoiets gebeurde een paar dagen voor het kennismakingsgesprek. Dat heb ik maar afgezegd.
Een ouderenorganisatie, waar ik ook solliciteerde, lijkt uiteen te vallen. Dat gaat waarschijnlijk niets worden.

Dus heb ik besloten om het zoeken naar vrijwilligerswerk voorlopig te laten rusten.

Ik zie en spreek genoeg mensen om niet opgesloten te zijn in mijn eigen vier muren en daar moet het voor nu maar bij blijven.

Vervelen doe ik me nooit.

ZV_banner2021
Nieuw jasje
Toch maar een nieuw jasje voor Zantara's Vision en de PSP Gids. Dezelfde kleuren en banners, maar een iets strakker geheel. Verder is er eigenlijk niets veranderd. De lange uitvouw lijst met creatieve lessen is nu wat overzichtelijker.

Nieuwe PSP
Ik heb vanavond de nieuwe PSP 2022 Ultimate gekocht en gedownload.
Het is al later op de avond, dus ik ga het morgen, 30 juli installeren.
Dat zijn de dagen dat ik alleen maar lessen schrijf. Ik ontdek wat er nieuw of anders is, terwijl ik er over schrijf. Druk en vermoeidend, maar dan ben ik op mijn best.

Houd Zantara's Vision in de gaten voor het laatste nieuws over de nieuwe PSP.

Nieuwe lessen
ZV_pspgidsbanner2021
ZV_bannerZantarasShare2021
ZV_pspfotobanner2021
Pagina's bijgewerkt
Nieuw jasje voor deze site en wat pagina's bijgewerkt
Geen nieuwe materialen
Geen nieuwe lessen
ZV_banner2021
Blijf gezond en blijf verbonden.
Dat was het weer voor deze keer. Tot de volgende nieuwsbrief.
ZV_bannerforum2019
Deze nieuwsbrief heeft 268 abonnees