Meer maskers

Masker Pagina 1 Masker Pagina 2 Masker Pagina 3

Een aantal nieuwe maskers.  Als je op een masker klikt, opent die in Photobucket.

Klik op het plusje rechtsboven om het gekozen masker in een apart scherm te laden

Klik dan met je rechter muisknop op het masker en kies Afbeelding opslaan als… Sla het masker op in je map met maskers

Wil je ze zelf maken of er een variatie op maken? Kijk bij de les Zelf maken > Maskers

 photo ZV_cross_zpseuznqxif.jpg photo ZV_swirl_zpspvwstnlc.jpg photo ZV_oval_zpsldjuikyg.jpg photo ZV_wybert_zpsegws5x6j.jpg
 photo ZV_barsmsk_zps0kjewii5.jpg photo ZV_clockmsk_zpsiyy6loqj.jpg photo ZV_verticalbarsmsk_zpsvwgmntpn.jpg photo ZV_ACmask12_zps2hksd0kp.jpg
 photo ZV_gefeliciteerd_zpsbb5hgtvu.jpg photo ZV_connected_zpsr9bdgqjf.jpg photo ZV_frameswirl_zpskiizeakg.jpg photo ZV_barframeforfoto_zpsfhixb3w0.png
 photo ZV_msk2014_30_zpsaskeym4s.jpg photo ZV_sierdivider_zpslwai6zxn.png photo ZV_swirling_zpsysqelwxh.png

Veel plezier ermee!

 • Elly

  Ik ben nog niets verder als gisteravond Zantara, ik kom bij Photobucket, maar zie aan de rechterkant geen downloadknop en als ik op de afbeelding klik met rechtermuisknop gebeurt er niets, als ik dat bij de thumbnail doe krijg ik wel de mogelijkheid om op te slaan, maar dan krijg ik een thumbnail van 100×100 px….het masker nog steeds niet….wat doe ik hier fout?

  • Hallo Elly,

   Je hebt helemaal gelijk. Ik had over het hoofd gezien dat ik ben ingelogd op Photobucket als ik nieuwe maskers etc. op de site zet.
   Bovendien is er iets veranderd in Photobucket.
   Drie maal is scheepsrecht?
   Ik ga het nu met een paar voorbeeldplaatjes aangeven.

   Ik hoop dat je nog steeds interesse hebt in de maskers 🙂
   Zo ja…veel plezier ermee. Je hebt ze meer dan verdiend, na al je moeite.

   Groetjes van
   Zantara

   • Elly

    Ik heb nog steeds interesse 🙂 en heb er nu eentje geprobeerd, ik kon hem nu downloaden. Het bestand slaat echter op met de naam: ZV_swirling_zpsysqelwxh.png-original….dus -original staat nog eens achter de .png, waardoor het natuurlijk niet geopend kan worden en ook geen thumbnail zichtbaar in de verkenner. -original heb ik verwijderd en toen zag ik de thumbnail en kon hem openen. Beetje omslachtig, maar het werkt…alhoewel Photobucket erg traag elke nieuwe pagina opent (ik merk dat niet als ik in mijn eigen account de afbeeldingen bekijk). In ieder geval werkt het en ik kan wat maskers van je downloaden. Mag ik je nog vragen waarom het png bestanden zijn en geen jpg, ze hebben een witte en geen transparante achtergrond, dan is png toch meer opslag dan jpg? Is er een reden waarom je ze als png bestanden opslaat?

    • Hallo Elly,

     Ik zal de verlopen verplaatsen naar mijn Box-account. Dit is inderdaad niet handig.

     De reden waarom ik voor het opslaan als .png in plaats van .jpeg kies, is dat de kwaliteit van een png bestand beter is dan die van een jpg. Ik gebruik .png voor het opslaan van voorbeeld-afbeeldingen en gebruik .jpeg eigenlijk alleen voor foto’s of bestanden die origineel al .jpeg/.jpg waren.

     Groetjes van
     Zantara

 • Elly

  Hallo Zantara,
  mooie maskers, maar hoe kan ik ze downloaden; de afbeelding leidt naar Photobucket, maar ik zie daar nergens hoe ik moet downloaden of opslaan

  groetjes Elly

  • Hallo Elly,

   Laat ik nou net gisteren bezig zijn geweest om er maskers aan toe te voegen.
   Helaas gaat er aldoor wat mis als ik de pagina wil opslaan.

   Uit jouw vraag blijkt dat ik niet duidelijk genoeg ben geweest met de aanwijzingen om ze te downloaden.
   Ik heb de tekst inmiddels aangepast.

   Klik je op een masker dan wordt die in Photobucket geopend. Dan zie je, als het goed is, aan de rechterkant een downloadmogelijkheid.
   Makkelijker is om met je rechter muisknop op het masker te klikken en dan te kiezen voor Afbeelding opslaan als… of een soortgelijke tekst in jouw browser.

   Veel plezier ermee.

   Groetjes van
   Zantara

 • Diana

  Dank je wel voor de maskers
  groet Dian

  • Hallo Diana,

   Graag gedaan. Binnenkort komen er meer.

   Groetjes van
   Zantara