Over het ontstaan van PSP Foto

Naarmate ik meer over PSP leer, krijg ik steeds meer interesse in het combineren van twee hobby’s: fotograferen en het bewerken van foto’s om gemaakte foto’s te verbeteren en om er een creatie van te maken.

Inmiddels is het aantal lessen over fotobewerking op Zantara’s Vision enorm gegroeid, maar niet iedereen die graag met PSP werkt, heeft ook interesse in fotobewerking

Een eigen plekje

Daarom een apart plekje voor de PSP lessen over de mogelijkheden van PSP om foto’s te bewerken en creatieve lessen die van foto’s creaties maken.
De lessen Fotobewerking zijn verdwenen van Zantara’s Vision en worden hier stuk voor stuk opnieuw geplaatst en, waar nodig, herschreven.

Gebruikte materialen

Materialen voor de lessen komen van eigen foto’s of van Morguefile of Pixabay. De foto’s die op deze site worden gebruikt, zijn copyright vrij.

Gebruikte apps

Paintshop Pro is de meest gebruikte app waarmee de lessen op deze site zijn gemaakt. De lessen richten zich op het gebruik van de mogelijkheden om foto’s te bewerken, waar PSP eigenlijk voor bedoeld is.

Daarnaast zijn er ook lessen waarbij gebruik wordt gemaakt van gratis apps die je of kunt downloaden of online gebruiken.

Zantara's Vision en PSP Gids

Zantara’s Vision blijft de site met lessen en veel informatie over het gebruiken van Paintshop Pro (PSP).

  • Lessen Techniek over hoe PSP werkt
  • Lessen Creatief om de techniek toe te passen op creatieve lessen

PSP Gids blijft het naslagwerk over

  • PSP probleemoplossing
  • Downloads en
  • Servicepagina’s.

Ik wens alle bezoekers veel plezier op deze site.

2022

© 2022 PSP Foto - WordPress Theme by Kadence WP